KRM maakt optimale
mondzorg zichtbaar

Young Professionals

 

Ben je pas gestart met je carrière als mondhygiënist? Een kwaliteitskeurmerk hoort daar vanzelfsprekend bij. En dat laat je als professional natuurlijk zien!

Kies nu of kies straks,
maar kies KRM

Direct na je afstuderen kun je je registreren om direct jezelf te profileren als KRM geregistreerde mondhygiënist.
Registreer je je nu meteen, dan ontvang je de rest van het kalenderjaar gratis registratie in het KRM, het enige wat we nu nodig hebben bij je aanmelding is een origineel uittreksel (pdf) van mijndiplomas.nl

 

Je mag ook nog even wachten

Je hebt 24 maanden de tijd om je op basis van je behaalde diploma te registreren. Het enige wat we van je verwachten is dat, als je langer dan een half jaar wacht, je wel je praktische vaardigheden hebt onderhouden door minimaal 8 uur per week te werken aan de stoel.

Aanmelden gaat altijd online.

Check onze instagram hoogtepunt “aanmelden” voor de stap voor stap uitleg.

Heb je nog vragen, mail of bel gerust of neem een kijkje op onze website.

Wat kost het?

Pas afgestudeerde mondhygiënisten die zich in het kalenderjaar van afstuderen aanmelden, betalen over dat jaar in het KRM geen registratiekosten. In het volgende kalenderjaar ontvangen Young Professionals 50% korting op de jaarlijkse registratiekosten.
Het bedrag voor de volgende jaren wordt t op basis van kostencalculatie bepaald door NVM-mondhygiënisten. Let op: de jaarlijkse KRM-bijdrage wordt gefactureerd t.n.v. de KRM-geregistreerde mondhygiënist en niet op naam van werkgever.