Activiteit toevoegen

Individuele activiteiten dien je zelf toe te voegen aan jouw dossier. De activiteit wordt beoordeeld door de Beoordelingscommissie KRM. Er kunnen enkele dagen tot maximaal 6 weken overheen gaan voor jouw activiteit beoordeeld is. Bij een positieve beoordeling vind je de toegekende punten terug in jouw dossier. Wanneer een activiteit wordt afgekeurd kun je altijd in de toelichting teruglezen wat daar de reden van was.

Als er vragen zijn over jouw activiteit, worden deze door de medewerkers van het KRM of de beoordelaars gesteld in “vraag en antwoord”, hier ontvang je een melding van. Je kunt deze vragen beantwoorden en eventueel bijlagen meesturen.

Met onderstaande stappen voeg je gemakkelijk een activiteit toe aan jouw dossier.

 

 

01 Login

Voer je gebruikersnaam (KRM-…….) en wachtwoord in en login.

02 Activiteit toevoegen

In de menubalk zie je diverse knoppen staan, klik op ‘Activiteit toevoegen’.

03 Datum invoeren

Voer de datum in waarop jij jouw activiteit hebt afgerond.

04 Categorie kiezen

Kies de categorie die voor jouw activiteit van toepassing is en klik op volgende *.

05 Aanvraag invoeren

Lees goed wat van je verwacht wordt in te voeren bij de aanvraag bovenaan in het scherm. Vul de velden volledig in en upload de bewijslast **.

06 Versturen

Verstuur je aanvraag. Wij ontvangen jouw aanvraag, zodra deze beoordeeld is ontvang je hier een bericht van en de punten in jouw dossier. Mocht het zo zijn dat we een vraag hebben of de bewijslast onjuist is dan zal je hier ook een bericht in PE-online over ontvangen.

07 Check erkenning

Check van te voren of de scholing KRM-erkend is, in dat geval voegt de aanbieder namelijk de scholing aan jouw dossier toe en hoef je hier zelf niks voor te doen. Aanbieders hebben hier 1 maand de tijd voor na de betreffende scholingsdatum.

*Scholingen/cursussen/webinars en congressen mogen worden ingevoerd onder de categorie ‘Scholing – NIET in nascholingsagenda’.

**Het KRM vraagt altijd naar een bewijs van jouw deelname aan de activiteit en een volledig dagprogramma van de activiteit.
Het dagprogramma wordt gebruikt om de netto scholingsduur te bepalen.
Een bewijs van deelname kan een certificaat zijn of een ondertekend format.