KRM maakt optimale
mondzorg zichtbaar

Berichten van het KRM 

en de optie om je hiervoor (deels) af te melden

KRM-geregistreerde mondhygiënisten ontvangen met enige regelmaat berichten met betrekking tot hun kwaliteitsregistratie. 

Berichten in PE-online

De berichten van PE-online zijn altijd updates over je online dossier of je registratieperiode. Deze berichten zijn onlosmakend verbonden aan je registratie in het KRM, je kunt je hiervoor dus niet afmelden. De frequentie van berichten hierover in je mailbox kun je wel zelf inregelen.

Mailingen met persoonlijke tussenstand van behaalde punten

Vanuit het bureau KRM wordt een enkele keer per jaar een mailing verzonden met een tussenstand van behaalde punten. Je kunt hierin in een oogopslag zien hoe je er voor staat, hoeveel Mondzorg-punten je al behaald hebt en of de einddatum van je herregistratie al bijna in zicht is.
De persoonlijke tussenstand wordt doorgaans aangevuld met enkele actuele berichten over het KRM.

Algemene nieuwsmailingen van het KRM

Naast de persoonlijke stand van zaken worden ook algemene nieuwsbrieven verzonden vanuit het bureau KRM.  Door het lezen van de nieuwsbrieven blijf je op de hoogte van wat er speelt bij het KwaliteitsRegister van jouw professie. 

Geen behoefte aan deze service?

Belangrijk nieuws wordt ook altijd op de website gemeld, je stand van zaken is altijd up to date als je ingelogd bent in je online dossier in PE-online en op social media kun je heel veel van onze acties volgen. Als je goed bent in het pro-actief halen van info dan snappen we dat je je liever afmeldt voor deze service van het KRM, laat in dat geval hieronder je gegevens achter: 

 

Afmelden voor KRM-mailingen

Voor welke mailingen wil je afgemeld worden?

Bezoekadres
Groenewoudsedijk 40
3528 BK Utrecht

Postadres
Postbus 1336
3430 BH Nieuwegein

tel: 030 657 18 46