Vacature bureau KRM

18 jul '22

NVM-mondhygiënisten is dé beroepsorganisatie van mondhygiënisten in Nederland. Met meer dan 4.400 leden en 55 jaar ervaring als belangenbehartiger, neemt NVM-mondhygiënisten een niet meer weg te denken positie in de mondzorg in. De vereniging staat borg voor professionele preventieve mondzorg. Dit doet zij door de belangen van mondhygiënisten zo goed mogelijk te behartigen. Met kwaliteit als onderscheidend element. Vanaf de hbo-opleiding tot aan het pensioen.

Sinds 1 januari 2009 is het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (KRM) operationeel. Het KRM is door de beroepsvereniging van mondhygiënisten, NVM-mondhygiënisten, opgericht. Inmiddels zijn er ruim 1.800 KRM-geregistreerde mondhygiënisten. Deze mondhygiënisten voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de beroepsgroep op het gebied van bij- en nascholing. Voor de verdere uitbouw en ontwikkeling van transparant kwaliteitsbeleid van het KRM zoeken wij een gedreven, resultaatgerichte professional.

Wij zoeken een professional die mensen verbindt, resultaat behaalt en met beide voeten op de grond staat
Je rapporteert aan de intern directeur van NVM-mondhygiënisten. Als ambtelijk secretaris ondersteun je de Commissie KRM en de beoordelingscommissie KRM. Je bent de bindende factor tussen KRM-commissies, medewerkers en bestuur. Onderdeel van je taak is tevens het onderhouden van externe contacten voor het KRM en bekendheid geven aan het KRM. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Je werkzaamheden
Je werkt zelfstandig binnen de kaders van de strategie van NVM-mondhygiënisten. Je bent proactief, klantgericht en beschikt over een strategisch inzicht. Je draagt zorg voor de dagelijkse uitvoering van de bedrijfsprocessen. Je legt en onderhoudt relevante contacten met (potentiële) klanten en politiek/maatschappelijke samenwerkingspartners en bevordert de borging van kennis en deskundigheid van en binnen het KRM.

Jouw kenmerken

✓ Je hebt minimaal een hbo-werk- en -denkniveau.

✓ Je hebt kennis van kwaliteitssystemen.

✓ Je hebt kennis van en ervaring met geautomatiseerde systemen en applicaties.

✓ Je bent communicatief sterk.

✓ Je bent nauwkeurig en oplossingsgericht.

✓ Je bent een zelfstandige, enthousiaste, slagvaardige collega en hebt een flexibele
instelling.

✓ Je bent ondernemend, vasthoudend en hebt overtuigingskracht.

✓ Je hebt goede sociale- en netwerkvaardigheden.

NVM-mondhygiënisten stimuleert een inclusieve cultuur waarbinnen alle collega’s zich betrokken voelen en de ruimte hebben om kwaliteiten te ontwikkelen. Je bent daarom welkom bij ons ongeacht je levens-, geloofsvoorkeuren en/of culturele achtergrond. Welke competenties breng jij binnen? Daar zijn wij nieuwsgierig naar.

Wat bieden wij?
Een veelzijdige functie in een organisatie van professionals. Je ontvangt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband en een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie en de ervaring die wordt binnengebracht, van € 3.577 tot maximaal € 5.164 bruto per maand (fulltime). Daarnaast bieden wij 190 verlofuren bij een fulltime dienstverband (38 uur), een vakantietoeslag van 8%, een pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering. Ook kun je jezelf continue blijven ontwikkelen met een persoonlijk opleidingsbudget.

Je functioneel leidinggevende is de intern directeur van het bureau in Utrecht. Binnen NVM-mondhygiënisten werken we hybride: deels op kantoor, deels thuis. Het verenigingsbureau telt eenentwintig collega’s en vijf bestuursleden. Locatie verenigingsbureau: Groenewoudsedijk 40, 3528 BK Utrecht (Papendorp, Utrecht).

Interesse?
Schrijf dan een motivatiebrief, en stuur deze samen met je cv uiterlijk 07 augustus 2022 per e-mail naar NVM-mondhygiënisten, t.a.v. Herman Frankes (intern directeur), onder vermelding van ‘Coördinator bureau kwaliteitsregister’ via vacature@mondhygienisten.nl. Gesprekken worden naar verwachting gepland in week 32 en 33.

Kijk voor meer informatie op onze websites www.kieskrm.nl en  www.nvmmondhygienisten.nl of neem contact met ons op via 030 – 657 10 13.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.