Manon van Splunter, voorzitter van NVM-mondhygiënisten kondigde vanochtend op de leden pagina op Facebook het volgende aan: Wie zit op Clubhouse en doet mee?

Wij willen komende week iedere dag een room gaan organiseren om over ons beroep te praten. Een spontane actie in de week van de mondhygiënist.
Wie haakt aan en helpt inhoudelijke vragen te beantwoorden van mensen die onze room binnenkomen, inspireert collega zorgverleners en wil ons beroep promoten?
De tijden zijn nog niet bekend, maar als je geïnteresseerd bent en mee wilt doen stemmen we onderwerp/ tijd en dag samen af.
Ter informatie: Clubhouse is een nieuw sociaal mediaplatform. Sinds 3 tot 4 weken populair in Nederland en via een app op je telefoon toegankelijk. Geen beeld, maar alleen geluid. Een soort interactieve potcast. Iedereen kan een gesprek (room) organiseren met als doel mensen in contact met elkaar te brengen, kennis te delen en te verbinden op eigen thema’s en onderwerpen. Zowel zakelijk als sociaal. Personen gaan met elkaar in gesprek, discussie of geven elkaar tips en beantwoorden vragen. De organisator is de moderator van het gesprek. Wereldwijd gebruiken mensen clubhouse (Google; Clubhouse😉). Omdat het in Nederland vrij nieuw is maar we de mogelijkheden van dit platform mee willen nemen in de 9e editie van “Week van de mondhygiënist” deze iets wat late oproep.
We willen 5 rooms organiseren, iedere dag 1 gedurende de doordeweekse dagen in de “Week van de mondhygiënist” (15-21 maart)

Idee:

Iedere dag 1 uur een platform creëren gedurende de “Week van de mondhygiënist”.

Doel:

Mensen/zorgverleners verbinden met mondhygiënisten. Kennismaken met, weten over en meer bekendheid van de mondhygiënist. Voor zorgverleners voor interprofessioneel samenwerken en raakvlakken elkaars expertise .
En voor publiek voor een levenslang een gezonde mond. 😁

We starten maandagochtend om 9:00 uur:
Stralen doe je met een gezonde mond. Hoe dan?

Een spontane actie voor de “Week van de mondhygiënist”, wie gaat met mij de uitdaging aan en doet mee?
Meepraten hierover kan op de facebook ledenpagina van NVM-mondhygiënisten.

Blijf op de hoogte door de NVM-mondhygiënisten club te joinen op Clubhouse (ook open voor niet NVM-leden!)