Uitschrijven

Jammer dat je overweegt jouw KRM-registratie te beëindigen en/of jouw PE-dossier te deactiveren. Mocht je twijfels of vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag met je mee.

Via onderstaand formulier dien je schriftelijk jouw verzoek tot uitschrijving bij ons in. Zodra we jouw verzoek hebben ontvangen en verwerkt, ontvang je hier per mail een bevestiging van.

Let op: bij het beëindigen van jouw KRM-registratie blijft jouw PE-dossier behouden. Je betaalt voor het PE-dossier, ongeacht of deze gekoppeld is aan een KRM-registratie of niet. Het PE-dossier kan enkel per 31 december van het desbetreffende jaar worden beëindigd. Wens je dus óók beëindiging van het PE-dossier? Geeft dit duidelijk in onderstaand formulier aan.

De datum waarop jouw registratie wordt doorgehaald, is altijd de laatste dag van de maand. Opzeggen van een registratie in het verleden is niet mogelijk.

Verzoek om uitschrijving uit het KRM

Verzoekt hierbij uitschrijving uit het KRM-register

en wenst:

Reden van uitschrijving:

Hierbij verklaar ik akkoord te gaan met de voorwaarden van uitschrijving.

3 + 6 =

Voorwaarden uitschrijving KRM

 

Zodra je bent doorgehaald in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten dan:

  • Ben je niet meer vindbaar via kiesKRM.nl
  • Mag je het KRM-logo niet meer gebruiken. Onjuist gebruik van het KRM-logo heeft consequenties, deze zijn terug te vinden in de Regeling beeldmerk/logo KRM.
  • Bouw je niet verder aan een dossier in PE-online, tenzij je bovenstaand hebt aangegeven jouw PE-dossier te willen behouden.

Je ontvangt per mail een bevestiging van jouw verzoek om uitschrijving.